ALStudio da  totul pentru evenimentul tau!
Calitate si profesionalism pentru imaginea ta...

Click here to edit subtitle

Dupa o experienta de peste 10 ani de evenimente am decis ca vreau sa fiu ceea ce cauta doi tineri, cand sunt pe punctul de a da startul celei mai spectaculoase petreceri din viata lor de cuplu unde scopul meu e de a surprinde momentul si a pastra cele mai frumoase clipe din prima experienta  ca familie.

Am investit in cele mai noi tehnologii ale momentului pentru a da o alta culoare nuntii voastre si de a obtine cadre cinematografice ceea ce ne deosebeste de restul. Am colaborat si colaborez cu majoritatea studiorilor de domeniu din Baia Mare si Cluj asa ca am decis sa iau aceasta afacere pe cont propiu pentru a da mai multa calitate, respect, cuvant si punctualitate celor care ne calca pragurile.

Sunt Adi Visovan si din 2004 am inceput sa invat cum sa surprind cele mai mici detalii din orice eveniment, acumuland experienta in multe zone si orase ale acestei tari cat si in strainatate, gasindu-ma cu un volum de cunostinte care vreau sa le impart cu toti acei care doresc sa ma cunoasca si sa apeleaze la serviciile mele.


Adi Visovan T: 0751664259      

    E-mail: [email protected]      ID  Yahoo:fotovivian

                                              FB:Adi Visovan

Lenuta Visovan T: 0748897239   

 E-mail: [email protected]           ID  Yahoo:fotolenuta

                                              FB:Lenuta Visovan


Maria Visovan T: 0751677924


Vasile Teleptean T: 0740705763


   site:www.alstudiofilm.com 


   fACEBOOK ALStudio

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.